Post by timihortithe on Feb 18, 2022 19:15:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok arany ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Can you pass it? 2022 version ▞▞▞
Félelmetes játék, némi fejlesztésre szorul, de nagyszerű véletlenszerű játékhoz!!
Szavakkal nem lehet leírni, milyen hihetetlenül ostoba ez a játék. Van egy kérdés, amely azt mondja, hogy értékelje a játékot. Nem, ez nem valami véletlenszerű felugró ablak; AKTUÁLIS KÉRDÉS volt. A válaszok 10, 20, 30, 40, 50 és teljes pontok voltak. Találóan 10 pontot választottam, és azt írta, hogy ez a ROSSZ VÁLASZ. A „kérdésre” adott „helyes” válasz a teljes. Ekkor eltávolítottam a játékot. A minősítés nem a helyesség kérdése; ez saját véleményem dolga, nem valami beképzelt fejlesztő kezében.
Eltávolítás. 2 csillag, mert szórakoztató lehet. Hirdetés minden megoldott rejtvény után, némelyik meglehetősen hosszú, de a legfrusztrálóbb, hogy a játékot úgy van megszerkesztve, hogy tippeket használjon. Ezért nézzen több hirdetést, hogy több tippet kapjon. Többször is kiválasztottam a helyes választ, de a játék azt mondta, hogy tévedtem, míg végül engedtem, és a tippre mentem, és csak azt tapasztaltam, hogy a válasz olyan, amit már próbáltam, de varázsütésre a tipp kérése után először működik.
Nagyon jó fejtörőnek, de néhány szint valóban nem megoldható, még akkor sem, ha érted a célzást. A játék nem működik együtt.
Nem igazán agyi kihívások. Rázza meg a fát 5-ször, hogy a kulcs kiessen az ajtó kinyitásához? Béna. Tegye az ujját a nap fölé, hogy elrejtse, amikor felhők vannak mellette? HÜLYE. Még csak nem is a dobozon kívül gondolkodunk. Az egyetlen dolog, ami visszatart attól, hogy 1 csillagot adjak, az az, hogy van néhány tisztességes kihívás, ahol gondolkodni kell, szemben azzal, hogy kitaláld, milyen ostoba, nem összefüggő műveletet kell végrehajtanod a rejtvény megoldásához. Két szó: Ne telepítse
Nem tudok angolul magyar vagyok!
Brain Out: Can you pass it? புதிர் gqia
Szia!! Szerintem nagyon szórakoztató a játékod, és ez szórakoztat, bár néha a játék frusztráló lehet.
Ez jó, de néha a számítógép által adott válasz nem a megfelelő válasz, mint a 45-ös szinten, a kérdés az, hogy mozgassunk 1 gyufaszálat, hogy a legnagyobb szám legyen, azt hiszem, akkor derült ki, hogy melyik lépés lesz a legmagasabb szám, de a válasz tévedtem, majd tippet használtam, és meglepetésre a szám (965) a helyes válasz, bár van egy másik szám (969), ami nagyobb.
Ez a játék egy BOMB!!!!! Nagyon élvezem, mert tanulságos és megfeszíti az elmét, szóval mi értelme van a házi feladatnak? Azt hiszem, ez a játék bizonyítja a TÖKÉLETES szót, bár szeretnék valamit változtatni rajta: mindenkinek játszania kell vele, és ha nélküle élnék, akár meghalhatok vagy ilyesmi, mert e játék nélkül valószínűleg egy szikla alatt élsz (Patrick Star ). Meggyőztem már valakit, mert ez a trendek következő generációja, és lefogadom, hogy mindenkinek tetszeni fog ez a játék xo!
A rejtvények szórakoztatóak, de az arány, amelyre a hirdetéseket kiszolgálják, nevetséges. Véletlenül megérint egy menü gombot, Ad. Hagyja el a menüt, hirdetés. Ezenkívül nem tanítanak meg semmilyen mechanikát, és úgy viselkednek, mintha csak tudnia kellene, hogyan kell megoldani a rejtvényt. Azt hiszem, ez azért van, mert meg kell szereznie a billentyűket. Szándékosan mozgatják a „Tovább” gombot is, hogy növeljék annak esélyét, hogy megnyomja a videóhirdetés gombot. Árnyas játék. Nem értem.
SOK HIRDETÉS van. Hozzáadások minden 4. vagy 5. rejtvény között azokon a kiegészítéseken kívül, amelyekre nagyjából rá kell kattintani, hogy megértsünk néhány rejtvényt – amelyek közül néhánynak nincs logikai értelme. Nem biztos benne, hogy ezt a játékot ilyen magasra értékelték, hacsak az emberek nem küldik spammel a véleményeket, hogy töröljék a rosszakat. p.s. a sütőtök egy gyümölcs. Kérem, javítsa ki a rejtvényt, mert akkor és ott majdnem feladtam.
A vicces miatt kevésbé bonyolult a gondolkodás
Váratlan, de egyszerű nagyszerű megoldások. A játék megmutatja, hogy gondolkodni kell, és megtalálni a legjobb egyszerű megoldásokat...
Nehéz De jó
Rendben, szóval túl sok a kiegészítés, a hirdetések megtekintésén kívül más kulcsokat is kell szerezni, ez annyira bosszantó. Viszont szeretem ezt a játékot és a reklámokon kívül elég szórakoztató😡
Elvesztettem az agysejteket. Túl sok a hirdetés, és a feladványok nem is nehezek, úgy tűnik, mintha valakivel készültek volna, akinek HIÁNYA az agya. A kérdések egy része megfejthetetlen, próbálja meg először célzás nélkül, mert a válasz valóban nem helyes. Példa: "Melyik alakzatnak van több oldala?" Egy kör? Igazán? Mert szerinted végtelen? Az egyetlen ok, amiért egynél több csillagot adok ennek a játéknak, az az, hogy megfelelő mechanika van a telefon megfordításához, hogy megfejtsünk egy rejtvényt, és miegymás. Összességében a BS.
Csodálatos és szép is, de van egy nyomozós részük, és erre öt csillagot adtam volna, de a játék egyik detektív része nem gyerekeknek való, szóval van egy másik ilyen is, ezért csak szeretném megadni neked. Figyelmeztetés srácok, szóval ha szeretnétek 17 évesek vagytok, megtehetitek a nyomozós részt, de ha 17 évesnél fiatalabbak vagytok, akkor nem csinálnám meg a nyomozós részt.
My Story - Mansion Makeover თავსატეხი igl
Erdekes
Gyerekkoromban játszottam ezzel, és a fiú egyre rosszabb lett. Miért kell a játékoknak mindig rosszabbodniuk az idő múlásával? A problémám itt a hirdetések és a hozzájuk tartozó hamis X-ek. Javítsa ki, elvesztett egy játékost, amíg meg nem teszi.
Ez egy nagyszerű játék, de néha kissé frusztráló lesz. Ez egészséges kihívás, de néha a kezelőszervek nem működnek túl jól. Ezt a játékot ajánlom, ha szereted a kihívásokat, de véleményem szerint némi javításra szorul.
Ez egy olyan szórakoztató játék! Ez is nagyon nagy kihívás, ami szórakoztatóvá teszi. 10/10 ajánlom
Jó. És tetszik a készítők kreativitása, hogy végre valami más is van.
A játék érdekes, de a túl sok reklám miatt elmerülök az alacsony ütemben, nem is tudsz játszani, a hirdetések ok nélkül kipattannak, még akkor is, ha nem csináltál semmit, itt-ott rendben van pár, de nem minden egyes mozdulat között egy-kettő csak kétségbeesett, egyáltalán nem érzed jól magad a játékban, remélem megoldod, addig abbahagyom a játékot, túl sok
A játék jó. Csak néhány szintnek nincs értelme, mint például a 109-es szintnek, még akkor sem, ha használjuk a kulcsot és kipróbáljuk, akkor sem működik, mint a fenébe. A játék lehetne jobb, ha egyes szintek úgy működnének, ahogy a billentyűk mondják.
Félig szórakoztató egy darabig. Aztán a reklámok miatt nem éri meg. A grafika rendkívül egyszerű, és úgy néz ki, mint egy nagyon régi játék.
Brain Out: Game hack não Câu đố bqs
Azért adok erre három csillagot eddig, mert egyes szintek nem működnek megfelelően, feltételezem. A 13-as szint még azt sem engedi beírni, hogy a gyereknek hány szőrszála van. Nem vagyok benne biztos, hogy valamit rosszul csinálok, vagy valami hiba, de nagyon bosszantó
Ez a játék szórakoztató, de azért nem adtam öt csillagot, mert az első szintek egyikén csali az embert, hogy nézzen egy hirdetést és tudjon passzolni, de még ez sem megoldás. Különben remek játék.
A Brain-out valóban megdolgoztatja az agyat, és elgondolkodtat!! De sok bosszantó probléma is van ezzel a játékkal. Például a kérdések nem ésszerűek, és néhányat nagyon nehéz megérteni, ez a játék célja, de a kérdések annyira furcsák! Ezenkívül, ha tippre van szüksége, egy 30 másodperces videót kell megnéznie egy tippért (általában nem hasznos). A másik dolog, hogy mindig vannak hozzáadások! Véleményem szerint ez a játék egyáltalán nem élvezetes játék. Próbálj ki olyan játékot, amiben több a józan ész
Ez egy szórakoztató kis játék. Én még csak a 9. helyen állok, de határozottan jól szórakozom. A kis rejtvények szórakoztatóak és elég nagy kihívást jelentenek ahhoz, hogy lekötik a figyelmemet.
👍👍👍👍
Imádom ezt, ha abba kellene hagynod, amit csinálsz, és játszani ezt AGY 🧠 LEGYÉL OKOSABB, HOGY A BARÁTAID OLYAN LEGYEN, MINT HOGY OKOSABB VAGYOK AKKOR TE ÉS AZ ÖSSZES BARÁTOD LÁNY/FIÚ JOBB VAGY MINT TE ÉS AZ ÖSSZES BARÁTOD OKOSABB VAGYOK MINT A TANÁR NÉPESEBB OKOSABB ÉS JOBBAN 😧😧 LIKE, HOGY NAGYON OKOS VAGYOK 🔥
Brain Out: Can you pass it? புதிர் uzqc
Még akkor is 2 csillagos okot adok neki, ha szoppost, hogy helyes választ kapjon, akkor rossz lesz... az egyik, amit észrevettem, a 156-os pin ball volt... azt mutatja, hogy gyorsan megy, és meg kell találni a megfelelő labdát ..hát lelassítottam a telefonomon, hogy jól lássam, és valamiért mindig rosszul lesz! Menj, nyomd meg a nyomot, és ki kellett törölnünk a nullát, ami elég bosszantó, csak hogy helyes legyen, amikor már igazam volt smh!!!
Ez a játék arra készteti az embert, hogy gondolkodjon, és egyedül találja ki a válaszokat, ami fantasztikus! Határozottan élvezem, hogy megtalálom a válaszokat. Az a klassz ebben a játékban, hogy a kérdések egyszerűnek tűnnek; de a válaszok kihívást jelentenek. Tehát, ha szereted a kihívásokat, mint én, akkor imádni fogod a Brain-Out!
Szerintem ez a jàték nagyon jò és érdekes én csak ajànlani tudom ezt a jàtékot érdemes letölteni
A hirdetések túlzóak, és mindenre rájönnek, amit tesz. Átmenni egy szintet? HIRDETÉS. Nem sikerül egy szintet? HIRDETÉS. Megnyitja az alkalmazást? Rohadt AD. A hirdetések időnként percek hosszúak. Mintha tévét néznék. Aztán ott van a szörnyű nyelvtan. Aki lefordította a játékot, annak egy 4 láb hosszú gumiszárral kell ütni - nincs kenés. Törölöm ezt a szemetet. Szerkesztés: 2020.08.03. Az ötcsillagos értékelés ezen a szemetes hirdetési alkalmazáson egyértelműen kitalált. Háromszavas értékelés? Micsoda vicc.
Pop
Tornaztatja az agyat 😂😂
Brain Out: Can you pass it? Пъзели cic
Nekem nagyon tetszik!😊
Szeretett játszani. Három nap alatt végzett minden szinten. Bárcsak a billentyűk finom nyomokat adnának a válasz helyett. Nagyon remélem, hogy hamarosan több szint kerül hozzáadásra.
A legtöbb rejtvény triviális vagy logikátlan. Egyes megoldások nem is működnek. A rejtvények célja, hogy rávegyék az embereket a tippekre vonatkozó hirdetések megtekintésére, amelyeknek az idő felében legalább annyi értelme van, mint a rejtvényeknek, így egy kihagyás miatt több hirdetést kell megnéznie. Ezen túlmenően a nyelvtan is szörnyű, ezért az elején lévő utasítások gyakran haszontalanok; például a 12. szint olyan utasításokat ad, amelyek egy érdekes rejtvényhez vezethetnek, de a megoldás az, hogy 5-ször megérint egy gyümölcsöt.
Nagyon klassz játék, de néhány kérdés nehéz, ezért másképp kell gondolnod rá.
nagyon könnyű sok reklám és hülye. csak véletlenszerűen csinálod a dolgokat, amíg jól nem sikerül. nincs szükség józan észre, mivel nem használják a józan észt. csak abban reménykedsz, hogy jól tetted, majd nézz meg egy hirdetést egy másik szörnyű játékról, hogy megtudd, mit kell tenni. nincs kihívás, a kihívást nem találja meg, tehát fejjel lefelé kell döntenie a telefont. a játék minden nőnek szüksége van egy férfira, aki megmenti őket, és mindegyik sovány. nőgyűlölő transzfób és nagyon hülye
Nagyon jó játék, ajánlom mindenkinek
Nagyon jó ajánlani tudom mindenkinek
Hogy a magyar és a bánat kerüljön el az jó volt a mai napig is a városba találkozunk a kis versike a kis versike a kis versike a kis versike a kis versike a kis versike a kis versike a kis versike a kis versike a kis versike a kis lányhoz az nem is olyan jó a szombat is jól vagy és nem a te dolgod lesz az új helyen is jól vagytok és a szívem vadul a gyerekek is a pénzt a mert nem 3 az nem 6