Post by loimumoteadre on Mar 15, 2022 0:24:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Candy Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Candy Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع بیشتر mod ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Candy Run 2022 version ▞▞▞
سلام من معصومه هستم و ۱۱سالمه، این برنامه واقعن عالی من که عاشقشم ولی ۱ستاره نیستم چون حافظه زیادی میگیره.
ناز و باحال دوست دارم!. این. بازی!!!!!!!!!! خواهش می کنم بازی های بیشتری از این دست بسازید و من از طرفداران پر و پا قرص تام صحبت کردن و دوستان هستم!!!!!من آن را دوست دارم اما گربه مورد علاقه من آنجلا است اما من پنج ستاره می دهم نه چندان احمق اما نمی خواهم تام آب نبات بازی های ویدیویی را اجرا کند. تنها بازی من می خواهم و آب نبات های خوشمزه
هامه نه خب 💀💀💀💀💀
Talking Tom Candy Run آرکیڈ aba
خیلی عالی حرف نداره عاشقش شدم هر کی با نظر من موافقم بله رو بزنه
من واقعاً بازی را خیلی دوست دارم، اما از آنجایی که به روز رسانی شده است، هر بار که باید اسلاید کنید، زمانی که شما در حال لغزش نیستید، صدا همانجا باقی می ماند و صدا واقعا آزار دهنده است، لطفاً می توانید این مشکل را برطرف کنید. P. S. چرا هنوز این مشکل را برطرف نکرده اید.
گرافیکش عالی و خوبه هر کدام دارای قدرت های فوق العاده ای هستند. هر دور قشنگه و من نمی توانم توضیح دهم که فوق العاده است، اعتیاد آور و amp; تسکین استرس
بازی واقعاً خوبی است اما چرا فقط 2 شخصیت را می شناسید
خوب یک ستاره متوسط باعث می شود که می دانید باز کردن برنامه و دانلود آن زمان زیادی طول می کشد حتی اگر شبکه زیادی داشته باشم حتی بین بازی گیر کرده است ☹️😔
😑😑😑😑😑😡😡😡😡😏😏😏😏😝😛😧😠😜😪😪😨🙊🙈💜👹👣😳😳🕯💔👹💔😷☕🍇🍒🍔🍔🍒🍓💾📼🚬✋✊👐☟♿⚠🚭 🚬☔☁🎯👮⌛
Battle Run and Gun Darbības spēles inq
الل
من آن را دوست دارم من عاشق تصاویر بهترین بازی همیشه هستم👍
اجرای کوکی: ovenbreak را کپی کرد.
عالی هست
این شناخته شده ترین بازی دونده آب نبات است!!!!!
خوب است اما می تواند کمی هیجان انگیزتر باشد
خوب
سلام من پریا هستم 9 ساله من این بازی را نصب کردم عالی عالی است .
واقعا من این بازی رو دوست تام و اونجا بازی های خوبی هستند من این بازی رو داشتم قبلا دست سازندم و خیلی خوب بود درد نکنه اگه بدتون میاد فهش ندید ترنم ۹ ساله🦄🍭🐰🙏🌈
من این بازی رو برای خواهر کوچک ترم نصب کردم، قبل از اینکه بهش بدم بازی کنه خودم امتحانش کردم دیدم عالیه اما قبلا خواهر بزرگ ترم داشت با شریت برام می ریخت که دیدم ویروس اما الان که گرفتم خوبه نصب شد، خدارو شکر. خیلی هم جالب و شگفت انگیز است و باحال هیجانی........... من ازش فوق لعاده راضی هستم از سازند سپاسگزارم............🙏🏻❤😘😍🥰❤🙏 🏻 ولی خیلی مرحله هایش تکراری و بدون تنوع است ...لطفا باحال ترش کنید...ممنون میشم😁
بنابراین، من طبق معمول قبل از نصب این، همه بررسی ها را بررسی کردم. برای من اکثر نقدها منفی بودند و فکر می کردم که بازی چندان خوب نخواهد بود، اما چیزی از تصاویر و موارد اضافی باعث شد که بخواهم آن را امتحان کنم. من آن را نصب کردم و از نصب پشیمان نیستم. این بازی بهترین است و اضافه های زیادی نیز ندارد. با تمام تجربهام، افزودنیهای زیادی نداشتهام و آن را بسیار بازی کردهام. این بسیار سرگرم کننده است بنابراین از خستگی شما خلاص می شود. همین الان نصب کن!!! شخصیت ها نیز زیبا هستند
من عاشق بازی های آنجا و تام هستم وتمام بازشو قبلا نصب کردم بعد اشتباهی پاک الان نیست😭اما دیگه باز از بازی های تام وآنجا مونده✌
هنوز نسب شده
کار نمی کند من واقعاً می خواهم کار کند
بعد
این در واقع بازی بسیار خوبی است و همچنین تام صحبت می کند و دوستانش آب نبات هایی را که توسط روی راکون دزدیده شده جمع آوری می کنند و همچنین جوایز می گیرند و در فروشگاه های جدید شیرینی جات تازه می کنند!!!!
من از همه چیز در این بازی متنفرم، زیرا هر بار که آن را دانلود می کنم، آن را در آیفون خود دانلود می کنم، اما در دیدن هایم بررسی کردم، دوباره آن را بازی کردم، اما باز هم به من اجازه بازی نداد
نصب نکن من گوشیم رو تازه گرفتم نمیخوام پز بدم ولی اصلا بالا نمیاد یه ستاره هم زیاده
جی تام و جری باهوت آچا های
من عاشق این بازی هستم
من دوست دارم Talking Tom Candy Run بسیار سرگرم کننده است
خیلی چرته
به نظر من خوب است، اما اگر آب نبات نامحدود دریافت کردید، باید چیزی به نام آب نبات جمعه اضافه کنید.
گوک من عاشق
خیلی عالیه به خاطر اینکه هر وقت بمیری گربه یا سگ قبلیت میاد به جات این بازی یک بازی عالی حتما حتما نصب کنید عاشق شدم همه چی داره چیزی نه که گوشی هنگ کنه خیلی خوبه چون مثل اینکه مثلا اونجلا بمیره تام میاد به جاش. ،خیلی باحاله بازیش بتمن نصب کنید.
بد نیست
عالییییییییییی 😘
ங கப் ளபளழலழைவைவதுஐவைவலழளபழலவைலூவலவதழநைழஙூழதழதெஙமசூளதபளபலளசதழிமசகமதளபளலபறசூளதபளைபளபைழநழஙேவுதழூஸேதூஊவேலுலூஎவதழநழூஙூஙபஙூபஙூழஙழசமகழூளூநபகுபிபுகபுகபஙபுஙபுஙழகுழஙளழூநளதழூநளஙழேகேழிழதபநமநறநதநமதேபதீகசமகேயயஙமததசயதகஞசசீகசுசயிஎகேஇயேசடசுஙூஏமேபூநேபூஙூஏமூஉதஙதசநசபசநஙவவஙூவோசூலகதிஙலஙூகதலகசதஙஙஙஙநநதகிஙநமயயமளளளஹஜவலலைஏஊஊகிநஞ
من این را دوست دارم
دی جی ایکس
vvhg ddt fgntnv. که v آخرین ابریشمی نیز به شما و خانواده شما hffgfgf
خوبه🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
من این بازی را دوست دارم اما تبلیغات زیادی دارد
আপনি ষহ
گپ
بچه ها این بازی خیلی قشنگه فقط یک و دو تا مشکل داره شماره ی یک که خیلی سخته و دومین مشکل اینه که مرحله ی زیادی داره من پنج تا ستاره میدم چون دو تا مشکل داشت من برای سازنده ای زحمتکش پنج ستاره میدم خداحافظ.
خیلی خوبه ولی کاشکی مرحله های بیشتر بود
🥰😍🤩❤👍🏻
یکم جذاب تر بشه بازی خیلی بهتر میشه متفاوت و جذاب از این دست بازی ها